Firme Pitesti,firme Arges,anunturi Pitesti,Piata Online Arges

Promoveaza-ti firma pe Argebiz.ro, Piata Online Arges!
Siteuri si magazine virtuale
Cauta: in

Cum functioneaza Argebiz.ro

Ce ar trebuie sa faci pentru a obtine un maxim de avantaje?

1. Creeaza-ti un cont
Argebiz.ro functioneaza ca o piata online deosebit de eficienta ce se adreseaza firmelor cu activitate in judetul Arges. De aceea, primul lucru pe care trebuie sa il faci pentru a obtine un maxim de avantaje din participarea pe siteul nostru este sa te inscrii pe site(sa iti creezi un cont).

Conturile sunt de doua feluri: de utilizator si de firma

Ce este un cont de utilizator?

Un cont de utilizator este un cont care iti permite sa utilizezi anumite avantaje pe care vizitatorii neinregistrati nu le pot accesa. De exemplu, dupa crearea unui cont de utilizator, poti vedea datele de contact ale firmelor si poti contacta firme inscrise pe site, putand cere sau trimite oferte de pret. Crearea unui cont de utilizator este foarte simpla si dureaza 10 secunde.

Ce este un cont de firma?

Un cont de firma este un cont de utilizator ce are inregistrata cel putin o firma. Prin inregistrarea unei firme se pot adauga produse si servicii, astfel incat alti membri ai siteului sa poata gasi in cautari produsele si serviciile firmei tale, precum si date de prezentare ale firmei.

Astfel, un cont de utilizator este o versiune redusa a unui cont de firma, pentru utilizatorii care nu au sau nu doresc sa inregistreze o firma, dorind totusi sa vada datele de contact ale firmelor inregistrate si sa le poata contacta. Un cont de utilizator, prin adaugarea unei firme este transformat intr-un cont de firma.

2. Inregistreaza-ti firma
Daca nu ai facut-o la momentul inscrierii pe site, prin crearea unui cont de firma, o poti face in orice moment prin intermediul meniului din zona privata a siteului. Pentru acest lucru, trebuie sa te autentifici pe site cu datele primite in momentul crearii contului si sa accesezi meniul Adauga firma

3. Adauga produse si servicii
Dupa inregistrarea unei firme, poti incepe sa adaugi produse. Cu cat mai multe produse inregistrate, cu atat mai multe sanse ai de a fi gasit in cautarile utilizatorilor nostri. Adaugarea produselor se realizeaza cu ajutorul meniului din zona privata a siteului, accesibila dupa autentificarea pe site.

4. Contacteaza potentiali parteneri de afaceri
Imediat ce ai creat un cont, de utilizator sau de firma, poti incepe sa contactezi potentiali clienti, furnizori sau parteneri de afaceri prin intermediul siteului Argebiz.ro, cerandu-le oferte de pret, facandu-le oferte sau propunandu-le colaborari. Cu cat mai multe contacte stabilite, cu atat mai multe sanse de reusita!

5. Castiga!
Tine minte, toti utilizatorii siteului nostru sunt aici pentru un singur scop: acela de a face afaceri. Nu pierde ocazia si obtine maximul de avantaje din aceasta situatie favorabila, tranformand contactele comerciale in bani!

Succes!

Profita de aceasta oportunitate!

Inscrie-ti chiar acum firma, gratuit!

Echipa Argebiz.ro
Vinzi, Cumperi, Castigi!


Vezi de asemenea
evomag.ro%20Mycloset.ro
Mobila Camere de supraveghere prin Accesorii-Securitate.ro