Categorii

Amenajari gradini Pitesti

Amenajarea gradinilor in Pitesti a devenit un subiect forate interesant in ultima vreme, faptul ca din ce in ce mai multe persoane s-au orientat catre construirea unei case, a unei vile cu gradina in locul unui apartament ducand la cresterea acestui domeniu de activitate.

In acest moment exista cerere pe piata de amenajari gradini in Pitesti. Exista si oferta?

Ei bine, oferta este, dar nu atat pe cat ne-am dori. Exista firme care ofera servicii pe aceasta piata a amenajarilor spatiilor peisagere, pentru ca pana la urma nu vorbim numai de gradini, dar inca este loc, piata nu este deloc aglomerata, iar mai multa competitie nu ar strica niciodata.

Unde mai pui ca domeniul in sine implica multa relaxare, lucrul in aer liber, in natura, ceea ce, prin natura sa, constituie un factor relaxant, ceea ce ar trebui sa atraga mai multi pasionati.

Pe Argebiz.ro incercam sa sustinem acest domeniu si sa prezentam firmele din Pitesti sau Arges, al caror domeniu de activitate il constituie amenajarea gradinilor si spatiilor verzi. Dupa cum spuneam, exista oferta, dar aceasta poate fi imbunatatita.

Category Diverse | 0 Comments »

Marketingul prin email, util sau nu in 2012?

A fost o vreme cand marketingul prin email era un instrument exceptional prin care oamenii de marketing comunicau direct cu potentialii clienti. Din acea perioada a ramas chiar si o vorba  in engleza, anume “money is in the list”.

Este de altfel foarte adevarat, daca aveai o lista buna de adrese de email, targetata, curata, cu o oferta transmisa eficient, puteai obtine rezultate extraordinare.

Lucrurile mai stau la fel astazi?

In ultimul timp lucrurile s-au mai schimbat, iar astazi simplu fapt ca trimiti un email catre o lista de abonati nu mai e suficient, eficienta marketingului prin email a scazut mult, dar…lucrurile inca functioneaza, motiv pentru care marketingul prin email nu trebuie deloc ignorat.

In Romania, industria internetului este inca in urma, motiv pentru care in Romania, anumite aspecte care nu mai merg de mult pe international, inca functioneaza, iar marketingul prin email este unul dintre acestea.

De ce a scazut, totusi, eficienta marketingului prin email?

Era o vreme cand comunicarea prin email era cea mai importanta modalitate de comunicare directa pe internet. Lucrurile s-au schimbat, astazi modalitatile de comunicare sunt extraordinar de multe, incat emailul a devenit doar una dintre  ele, nu si cea mai importanta. Inca pastreaza o importanta ridicata, dar nu mai este ce-a fost.

De asemenea, intr-un cerc vicios, eficienta marketingului prin email a dus la folosirea lui excesiva, ceea ce a dus la suprasaturare, abonatii acordand din ce in ce mai putina atentie ofertelor promotionale primite pe email.

Cresterea eficientei filtrelor de spam a dus la filtrarea drastica a emailurilor, din ce in ce mai putine emailuri trimise in scop promotional ajungand efectiv in inboxul destinatarului.

Deci, ce este de facut pentru ca marketingul prin email sa functioneze inca in Romania anului 2012?

Vestea buna este ca inca se mai pot obtine rezultate frumoase cu tehnicile de marketing prin email in anul 2012, iar recomandarea pe care as putea-o face este urmatoarea: faceti lucrurile corect!

Poate suna simplist, poate suna naiv, dar cea mai buna solutie pentru a obtine rezultate bune prin marketingul prin email este sa faceti lucrurile corect si anume:

Pe langa aceste cateva recomandari orientative de buna practica enumerate mai sus, pentru a obtine rezultate bune cu marketingul prin email, trebuie avute in vedere si cateva aspecte de ordin tehnic, ce tin de eficienta comunicarii intre servere, pe care le vom discuta cu alta ocazie, precum si modalitatile de a compune un email incat sa fie remarcat de catre abonat si citit in continuare.

Va promitem in curand o continuare la aceasta scurta trecere in revista a marketingului prin email.

Category Marketing | 0 Comments »

Anunturi imobiliare in Pitesti, exact asa cum cauti

Piata de anunturi imobiliare in Pitesti, prin Argebiz.ro

Gaseste cele mai bune anunturi imobiliare in Pitesti prin Argebiz.ro, Piata Online Arges

Sectiunea de anunturi imobiliare din zona Pitesti de pe siteul nostru este ocazia ideala de a publica in mod absolut gratuit oferta de vanzare sau de inchiriere pentru apartamentul tau si de a expune aceasta oferta catre un public interesat.

Targetarea locala a siteului nostru permite vizitatorilor interesati  din spatiul geografic al judetului Arges (si in special in Pitesti) sa citeasca anunturile imobiliare publicate si, in cazul in care oferta ta le convine, sa te contacteze direct si sa viziteze apartamentul scos la vanzare.

In Pitesti, anunturile imobiliare au fost imprevizibile

Intr-adevar, oferta de anunturi mobiliare in Pitesti a fost destul de imprevizibila in ultima perioada, existand variatii mari, instabilitate in ceea ce priveste preturile, motiv pentru care gasirea unui apartament, unei garsoniere, a fost de multe ori si o problema de noroc, potentialul client al pietei imobiliare pitestene nemaistiind la ce sa se astepte.

Din ce in ce mai multi ofertanti au apelat la piata de anunturi imobiliare online, incercand sa elimine agentiile imobiliare si implicit comisioanele implicate, ceea ce s-a dovedit a fi o lovitura puternica pentru agentiile imobiliare din Pitesti (ca de altfel din toata tara). Din ce in ce mai multi ofertanti au preferat sa se implice direct, sa isi publice anunturile online, cautand cumparatorul direct.

Internetul devenind prima sursa de informare, nici agentiile imobiliare din Pitesti nu au fost straine de mediile online. Pentru ca cererea clasica s-a diminuat, pentru ca afacerile erau din ce in ce mai putine si mai slabe, din ce in ce mai multe agentii imobiliare s-au indreptat catre insternet, contruindu-si in primul rand siteuri, pentru a-si publica propriile anunturi imobiliare, iar mai apoi publicandu-si ofertele pe siteurile specializate de anunturi.

Argebiz.ro vine in acest fel atat in sprijinul persoanelor fizice care doresc sa isi publice oferta pentru vanzarea apartamentului proprietate personala, cat si in sprijinul agentiilor care doresc sa isi publice oferta de anunturi imobiliare de vanzare sau de inchiriere, in speranta cresterii vizibilitatii propriei afaceri.

De oricare parte ai fi, oricare ar fi oferta ta, te invitam sa adaugi chiar acum anuntul tau imobiliar pe Argebiz.ro, Piata Online Arges, pentru a capata expunerea locala de care ai nevoie!

Category Diverse | 0 Comments »

O noua oprortunitate de promovare pentru firmele din Pitesti

Incepand de astazi, 25.02.2012, oferim firmelor din Pitesti posibilitatea de a se promova prin intermediul linkurilor evidentiate din prima pagina, zona ce va gazui un numar limitat de linkuri catre firme sau catre produsele acestora.

Pentru aparitia firmei dvs in zona dedicata, contactati-ne pentru detalii.

Category Noutati | 0 Comments »

Cauti aranjamente florale nunti?

Unul din dubiectele de interes pe piata din Pitesti si nu numai, daca stau sa ma gandesc, il reprezinta aranjamentele florale pentru nunti.

In ultima vreme, piata serviciilor dedicate organizarii de evenimente a crescut destul de mult, servicii precum organizarile de nunti (care implica si pe cele de furnizare de aranjamente florale pentru nunti), organizarile de botezuri sau alte evenimente, de obicei corporate au luat amploare, facand ca furnizorii de astfel de servicii sa se inmulteasca destul de mult, piata aglomerandu-se.

Aparent un serviciu facil, organizarea de nunti in Pitesti, cea care ne intereseaza prin prisma siteului Argebiz.ro, nu este chiar la indemana oricui, organizarea unui eveniment cu o asa importanta (cel putin la nivel personal) implicand un grad de organizare si de intelegere a factorului uman, destul de mare.

Astfel ca, gasirea de aranjamente florale pentru nunti, in Pitesti sau in oricare alt judet, constituie inca o afacere care pare la prima vedere usoara, dar care implica, una peste alta, un grad de implicare, de cunoastere a factorului uman, de intelegere si empatie nu chiar la indemand oricui!

Din acest motiv iti recomandam sa apelezi la prestatori de servicii cu state vechi pe piata serviciilor dedicate organizarii de evenimente si  furnizarii de aranjamente florale pentru nunti si sa eviti amatorii, pentru ca importanta organizarii unui eveniment care se doreste unic in viata este foarte mare.

Category Diverse | 0 Comments »

Cauti anunturi in Pitesti? Vino pe Argebiz.ro!

Incepand cu acest an, Argebiz.ro, Piata Online Arges va ofera o sectiune de anunturi gratuite dedicate pietei judetului Arges. Astfel ca, daca doriti sa achizitionati o locuinta, un apartament de 2, 3 sau 4 camere in Pitesti, Curtea de Arges, Costesti, etc, (si nu numai), apelati cu incredere la anunturile gratuite pe care vi le punem la dispozitie prin sectiunea dedicata.

Facem eforturi sa crestem zi de zi, sa oferim un numar cat mai mare de anunturi gratuite si pentru aceasta avem nevoie, cu siguranta, de dvs, sa adaugati anunturi noi, sa ne ajutati sa facem din sectiunea anunturi una dinamica, de actualitate, care sa ofere valoare si sa raspunda cererilor concrete pe care le adresati.

Ce ne dorim pentru sectiunea anunturi a siteului Argebiz.ro?

Ne dorim ca acest site sa devina unul de referinta cand vorbim de anunturi in Pitesti, sa devina piata online de mica publicitate, o piata dinamica, mereu de actualitate, cu anunturi corecte, iar pentru aceasta ne bazam pe ajutorul dvs!

Adaugati CHIAR ACUM un anunt pe Argebiz.ro, Piata Online Arges, in sectiunea dedicata anunturilor!

Category Diverse | 0 Comments »

O noua sectiune pe Argebiz.ro, dedicata articolelor de business

Incepand de astazi, siteul nostru, Argebiz.ro – Piata Online Arges are o sectiune dedicata articolelor de afaceri, unde vom publica informatii, interviuri, articole de interes pentru firmele din Pitesti si nu numai, idei de afaceri, precum si o multime de alte informatii utile.

Astfel ca, pe langa sectiunea dedicata firmelor si cea dedicata anunturilor, incepand de astazi, veti gasi si pe cea dedicata articolelor, care speram noi, va creste in fiecare zi. Speram sa putem publica aici si informatii de interes de la autoritatile locale, informatii care sa vina in intampinarea nevoii de informare a firmelor din Pitesti.

Category Noutati | 1 Comment »
Etichete